Welkom bij Pieters Auto’s!

Welkom bij Pieters Auto’s.

Niemand wil schade aan zijn auto, of het nu een deuk, kras of een andere schade is aan uw personen auto, bestelbusje of scooter. Mocht het toch op uw pad komen, neem dan contact op met Pieters Auto’s want wij willen er alles aan doen om dit feit zo comfortabel mogelijk voor u te laten verlopen. Wij laten u graag met onze goede service en kwaliteit in aanraking komen door u te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen, hoe klein of groot uw schade ook is. Wij repareren natuurlijk ook voor verzekeringen en maken expertises. Daarnaast verkopen wij ook zeer nette occasions. Hebben wij niet wat u zoekt dan gaan wij op zoek voor u!
Om een verdere indruk van Pieters Auto’s te krijgen of bent u op zoek naar algemene informatie over schadeherstel kijk dan gerust even verder op onze website.

1 comment

January 22, 2017 at 7:30 pm

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.

Write a Comment

Fields with * are required