Auto occasions in Maastricht

U bent op zoek naar auto occasions in Maastricht? Kom dan eens langs bij Pieters Auto’s en laat u verrassen door ons ruime aanbod van betaalbare occasions!

 

Een betrouwbare auto kopen

Bij het kopen van een occasion wilt u natuurlijk wel enige garantie dat u een betrouwbare auto koopt die in goede technische staat is. Ook het oog wil natuurlijk wat! Daarom lopen wij onze auto’s altijd compleet na, alvorens wij deze verkopen. Er wordt een nieuwe APK uitgevoerd en daarnaast wordt er een grote beurt uitgevoerd. Zo weet u zeker dat u veilig de weg op kunt en nog jarenlang plezier van de auto zult hebben. Ook zijn wij gespecialiseerd in autoschadeherstel, dus bij eventuele kleine beschadigingen kunnen wij de auto uitdeuken. De occasion zal er weer als nieuw uitzien!

 

Prettige service

Auto occasions Maastricht

Een prettige service staat altijd centraal bij Pieters Auto’s. Wij vinden het belangrijk dat u een weloverwogen beslissing kunt maken en daar helpen wij graag bij. Wij hebben de nodige kennis en ervaring in huis om u te adviseren bij uw aankoop. Ook hebben wij altijd een ruim aanbod van auto occasions in Maastricht, dus de kans is groot dat u bij ons slaagt!

 

Voor ieder budget

Wij verkopen auto occasions in Maastricht voor ieder budget. Hierdoor is de kans groot dat u zult slagen bij Pieters Auto’s. Hebben wij op dit moment geen auto staan die aansluit bij uw wensen? Geen probleem, laat ons weten waar u naar op zoek bent. Wij gaan dan voor u op zoek naar een passende occasion. U kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons langskomen, of neem telefonisch contact op via 043 325 0557.