Wilt u weten wat de kosten voor schadeherstel zijn?

Bent u benieuwd naar de kosten voor schadeherstel? Dan kunt u contact opnemen met onze autogarage. Wij zijn gespecialiseerd in autoschadeherstel en kunnen uw schade beoordelen en een inschatting geven van de herstelkosten.

 

Kosten schadeherstelWij maken een kostenberekening voor u

Wij berekenen de kosten van schadeherstel altijd door een aantal punten in aanmerking te nemen. Zo speelt niet alleen de grootte van de beschadiging een rol, ook kijken we hoeveel manuren het kost om de schade te herstellen. Ook houden we rekening met spuitkosten en de eventuele kosten van nieuwe onderdelen. Wij werken nauw samen met nagenoeg iedere verzekeringsmaatschappij. Dit betekent dat wij dit contact ook voor u kunnen oppakken en heldere afspraken over de prijs kunnen maken. Uiteraard zoeken wij naar een oplossing die voor u het meest gunstig is.

 

Spotrepair bij Pieters Auto’s

De ontwikkelingen in de autobranche staan niet stil. Eén van de nieuwste, en relatief goedkope methodes om schade te herstellen is spotrepair. Anders dan bij traditioneel schadeherstel hoeven bij spotrepair niet complete onderdelen overgespoten te worden. Dit bespaart u een hoop geld. Een ander pluspunt is het feit dat deze vorm van schadeherstel snel uitgevoerd kan worden. De kosten voor schadeherstel zijn natuurlijk afhankelijk van de grootte van de schade.

 

Vrijblijvende prijsindicatie

Wilt u weten wat de kosten zijn voor schadeherstel? Pieters Auto’s kan uw schade beoordelen en op basis hiervan een realistische inschatting geven. Zo weet u waar u aan toe bent. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Pas wanneer u akkoord geeft op de offerte gaan we voor u aan de slag. Neem dus snel contact op om een afspraak te maken, of om uw vragen kwijt te kunnen. Ons telefoonnummer is 043 325 0557.