Schadeherstel:

Pieters auto’s repareert uw auto vakkundig en kwaliteit is onze eerste prioriteit. Wij repareren meestal met nieuwe onderdelen maar mocht dat niet kunnen prijs technisch dan is er altijd nog een optie om te repareren met imitatie onderdelen of tweede hands onderdelen.

Spotrepair:

Is uw schade maar klein dan is spotrepair vaak een goed alternatief voor traditioneel schadeherstel. Door de beperkte grootte van de schadeherstelling is het een spuittechniek die qua kosten lager ligt dan traditioneel schadeherstel. Wij spuiten geen hele delen maar proberen de reparatie plek zo klein mogelijk te houden.Alle handelingen worden beperkt tot het deel waar de schade zich bevindt. Met een minimale aantasting van de originele fabriekslak. Minder lak, dus milieuvriendelijker en de besparingen zijn in de meeste gevallen aanzienlijk.

Voor behandeling Na behandeling

Uitdeuken zonder spuiten:

Bij Pieters auto’s kunt u ook terecht voor uitdeuken zonder spuiten. Heeft u een hagelschade of een “parkeerdeukje” en de lak is niet beschadigd dan kunt u dat bij ons laten repareren en dat scheelt in de kosten t.o.v. het te laten spuiten.