Laat uw auto professioneel auto uitdeuken

Schade aan uw auto of scooter wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten verhelpen. Laat daarom uw auto uitdeuken door een expert en schakel Pieters Auto’s in als uw schadeherstelbedrijf. Zo heeft u de garantie van vakkundig herstel.

 

Auto uitdeukenUitdeuken zonder spuiten

Tegenwoordig is uitdeuken zonder spuiten een veelgebruikte methode door schadeherstelbedrijven. Wanneer u een klein deukje heeft en de lak is niet beschadigd, passen wij deze methode toe. Omdat overspuiten in dit geval niet nodig is, bent u goedkoper uit. Alle beschadigingen en deukjes in uw auto die kleiner zijn dan een 2-euromunt kunnen op deze manier worden behandeld. Ook kunt u bij Pieters Auto’s terecht voor spotrepair. Door de beperkte grootte van de beschadiging, hoeven wij geen complete onderdelen over te spuiten en blijven de kosten laag. Zo focussen wij ons alleen op het beschadigde deel en wordt de fabriekslak zo min mogelijk aangetast.

 

Verzekeringen en expertises

Bij Pieters Auto’s repareren en herstellen we natuurlijk ook voor verzekeringen. Ook kunnen wij, indien gewenst, een expertise uitvoeren om de schade vast te stellen. Wij werken onder andere voor Achmea, Allianz, Interpolis, AllSecur en Nationale Nederlanden. Of het uitdeuken van uw auto, of andere schade aan uw auto, wordt vergoed, is afhankelijk van uw dekking. Dit kunt u vaak terugvinden in uw polisvoorwaarden.

Wilt u uw auto laten uitdeuken bij onze autogarage in Maastricht? Neem dan telefonisch contact op via 043 325 0557 om een afspraak te maken. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan spoedig contact met u op.