Autogarage in Maastricht voor al uw schadeherstel

Autogarage MaastrichtVoor een prettige, klantvriendelijke service bent u bij Pieters Auto’s aan het juiste adres. Bij onze autogarage in Maastricht kunnen wij uw schade snel en goedkoop verhelpen, maar ook kunt u bij ons terecht voor betrouwbare occasions. Wij bedienen zowel particulieren als verzekeringsmaatschappijen.

 

Occasions

U kunt langskomen bij onze autogarage in Maastricht om ons huidige aanbod van nette occasions te bekijken. Ook kunt u online bekijken welke tweedehands auto’s wij in ons aanbod hebben. Dit aanbod wordt natuurlijk regelmatig aangevuld. Bent u op zoek naar een specifiek merk of hebben wij op dit moment geen auto die past binnen uw budget? Geen enkel probleem, laat het ons weten. Wij gaan dan actief voor u op zoek naar een occasion die aansluit bij uw wensen.

 

Professioneel uitdeuken

U kunt bij onze autogarage in Maastricht ook terecht voor uitdeuken zonder spuiten. Kleine krasjes of deuken kunnen op deze manier snel en goedkoop worden hersteld. Dit komt omdat wij geen complete onderdelen hoeven over te spuiten en wij deze reparatie snel kunnen uitvoeren. Hierdoor bespaart u op de kosten die u normaal kwijt bent voor het aantal manuren. Is de schade onverhoopt groter? Dan zullen wij in de meeste gevallen nieuwe onderdelen bestellen om uw voertuig te herstellen. Mocht dit prijstechnisch niet kunnen, dan gebruiken wij imitatie- of tweedehands onderdelen.

Heeft u een vraag over onze autogarage in Maastricht, of wilt u direct een afspraak maken voor schadeherstel in Maastricht? Bel ons dan op 043 325 0557. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden vindt u op onze website.