Pieters Auto’s, autoschadeherstel in Maastricht

Maak kennis met ons autobedrijf: Pieters Auto’s. U kunt bij ons terecht voor professioneel schadeherstel aan uw auto of scooter. Wij kunnen u altijd verder helpen. Dankzij onze hoogwaardige apparatuur en opgeleide monteurs kunnen wij iedere klus oppakken.

 

Wie zijn wij?

Pieters Auto’s staat met name bekend als gespecialiseerd autoschadeherstelbedrijf en autoreparateur. Al jarenlang weten klanten uit de regio ons te vinden voor vakkundig herstel van deuken, krassen of andere beschadigingen. Ook hebben wij bij ons in Maastricht een ruim aanbod van occasions staan. Er staat altijd iemand klaar om u meer te vertellen over onze occasions, en een proefritje is natuurlijk altijd mogelijk. Bent u op zoek naar een specifiek merk, of hebben wij op dit moment geen occasion die aan uw wensen voldoet? Dan kunt u een zoekopdracht bij ons plaatsen. Wij gaan dan actief op zoek binnen ons netwerk om een passende auto voor u te vinden.

 

Pieters Auto'sKom eens bij ons langs

Ook voor auto occasions in Maastricht kunt u bij ons terecht. Ons aanbod van tweedehands auto’s vindt u op de website, maar u bent ook van harte welkom bij ons in Maastricht. Hier kunt u op uw gemak onze occasions bekijken en eventueel een proefrit maken. Er staat altijd iemand voor u klaar zodat u direct uw vragen kwijt kunt.

Heeft u een vraag over de werkzaamheden van Pieters Auto’s? Of bent u benieuwd naar de kosten van schadeherstel? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons telefoonnummer is 043 325 0557. Ook kunt u uw gegevens achterlaten via het contactformulier.