Schadeherstel in Maastricht bij Pieters Auto’s

Schadeherstel MaastrichtHeeft u onverhoopt hagelschade of een kras op uw auto of bestelbus? Dan wilt u dit natuurlijk snel en goedkoop laten herstellen. Kom daarom voor schadeherstel langs in Maastricht bij Pieters Auto’s. Onze specialisten verzorgen al jarenlang vakkundig schadeherstel.

 

U kunt met alle automerken bij ons terecht

Al jarenlang kunt u bij Pieters Auto’s terecht voor schadeherstel in Maastricht. Dankzij onze ruim uitgeruste werkplaats en ervaren monteurs kunnen wij iedere autoschade herstellen, ongeacht merk of bouwjaar. Onze monteurs zijn allemaal goed opgeleid en gaan met de grootste zorg voor u aan de slag. Dankzij onze gestroomlijnde processen en heldere communicatie kunt u snel weer de weg op. Kortom, service staat bij ons hoog in het vaandel!

 

Bespaar uzelf hoge kosten

Ook het milieu vinden wij belangrijk. Daarom focussen wij ons bij spotrepair in Maastricht altijd alleen op het beschadigde onderdeel en houden we de reparatie zo klein mogelijk. Door de fabriekslak zo min mogelijk aan te tasten, verbruiken we minder lak, wat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. We zijn namelijk sneller klaar met het schadeherstel waardoor u minder manuren betaalt. Uiteraard doet dit niets af aan het resultaat, wij streven er altijd naar om de lak zoveel mogelijk naar de oude staat te herstellen. Hetzelfde geldt voor uitdeuken zonder spuiten. Bij kleine beschadigingen hoeven wij niks over te spuiten en daardoor is deze vorm van schadeherstel in Maastricht relatief goedkoop.

 

Vrijblijvend contact opnemen

We vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Hoe klein of groot uw schade ook is, wij kunnen u altijd verder helpen. Bel ons dus gerust voor meer informatie: 043 325 0557 of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij zullen dan snel contact met u zoeken.