Spotrepair in Maastricht: snel schadeherstel voor scherpe tarieven

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van spotrepair? Dan hoeft u niet verder te zoeken, Pieters Auto’s repareert en herstelt namelijk iedere auto middels spotrepair in Maastricht.

 

Kleine beschadigingen snel hersteld

Dankzij onze werkplaats met hoogwaardige apparatuur en goed opgeleide monteurs, kunnen wij iedere klus aannemen. Wij streven er altijd naar om de schade zoveel mogelijk te herstellen zodat u er niets meer van ziet. Dit doen wij door middel van spotrepair in Maastricht. Spotrepair is een ideale techniek om kleinere beschadigingen, zoals deukjes, relatief goedkoop te herstellen. Omdat wij geen hele onderdelen opnieuw hoeven te spuiten maar enkel een klein gedeelte, zijn we minder tijd kwijt met het schadeherstel. Hiermee bespaart u dus een hoop geld. Ook wordt de fabriekslak hierbij niet of nauwelijks aangetast en is uw auto dus snel weer in de originele staat.

 

Spotrepair MaastrichtWij adviseren u over schadeherstel en de kosten

Niet alleen particulieren kunnen bij ons terecht, wij bedienen ook verzekeringsmaatschappijen. Wij werken onder andere voor Achmea, Allianz, Interpolis, AllSecur en Nationale Nederlanden en maken ook expertises. Hierbij beoordelen wij de schade en bekijken we of de schade wordt gedekt door uw autoverzekering. Ook kunnen wij dan adviseren over de kosten van schadeherstel en het al dan niet herstellen van de schade. In sommige gevallen is het namelijk beter om het schadebedrag te ontvangen.

Wilt u meer informatie over spotrepair in Maastricht bij Pieters Auto’s? Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en, indien gewenst, kunnen we direct een afspraak maken. Ons telefoonnummer is 043 325 0557. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.